Mobil Oyunlar

Türkiyeyi Koru Oyunu

Tam Ekran
Işıkları Söndür
0%
Oyun Yükleniyor. Bu Bölümü Geçmek için Tıklayınız...
Türkiyeyi Koru Oyunu, Nasıl Oynanır?rnrn Türkiyeyi koru oyununda denetimü sağlayabilmek için fareyi kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz. Buna benzer savaş oyunları için savaş oyunları oyna, kategorimizi mutlaka ziyaret edin!

Oyun Detayları

Türkiyeyi Koru Oyunu

Türkiyeyi Koru Oyunu,

İşte sizlere milli duygularınızın kabaracağı harika bir savaş, strateji oyunu. Muhteşem bir flash oyun ile karşınızdayız. Ülkenin dört bir yanında konuşlanan düşman askerleri ittifak yaparak ülkemize saldırmaktadır. Siz ülkenin ortasındaki silahın denetimünü sağlayarak düşman asker ve savaş araçlarına ateş ederek etkisiz hale getirmelisiniz. Oyunun her kısmınde sizden vurmanız gereken düşman sayısı üst bölümde belirtilmektedir. Enerjinizi koruyarak düşman askerlerinin hepsinı öldürmeyi başarmanız halinde Türkiyeyi koru oyununda yeni bölümlere geçebilirsiniz. Bölüm aralarında puanınızın yetmesi halinde lazer, çifte, makineli, s2, s3, s4 şeklinde silahları satın alarak düşmanlara daha güçlü ataklar yapabilirsiniz.

Türkiyeyi Koru Oyunu, Nasıl Oynanır?

Türkiyeyi koru oyununda denetimü sağlayabilmek için fareyi kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz. Buna benzer savaş oyunları için savaş oyunları oyna, kategorimizi mutlaka ziyaret edin!

1

Henüz Hiç Yorum Yok

Bir Cevap Yazın




Facebook Sayfamızı Beğenin

Oyun Tavsiyemiz