Mobil Oyunlar

Kapıyı Aç Oyna

Tam Ekran
Işıkları Söndür
0%
Oyun Yükleniyor. Bu Bölümü Geçmek için Tıklayınız...
Kapıyı Aç Oyna, Nasıl Oynanır?rnrnKapıyı aç oyununa giriş yapabilmek için yüklenmesinin arkasından play butonuna basmalısınız. oyun başladıktan sonra karakterimizi yön tuşları ile yönlendiriyoruz. Kapıya geldiğimizde boşluk tuşunu kullanıyoruz. Keyifli oyunlar dileriz. Muhteşem beceri oyunları için beceri oyunları oyna kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız. Keyifli oyunlar dileriz.

Oyun Detayları

Kapıyı Aç Oyna

Kapıyı Aç Oyna,

Beceri oyunu iç.in hazır olun. Bakalım ne kadar beceriklisiniz 🙂 Oyunun mantığı çok basit. Kapıyı aç oyunu, Kapıyı aç oyununda odanın içinde yer alan adamı yönlendirerek kapıya ulaşıp içeri girmesini sağlamalısınız. Adamı denetim etmek için klavyedeki yön tuşlarını kullanmalısınız. Kapıya ulaştığınızda açmak için boşluk tuşuna basmalısınız. Oyunun ilk bölümlerinde kapıya ulaşmak son derece basittir. Fakat seviyeler ilerledikçe oyunun zorluk derecesi de yükselmekte ve ana kapıya erişebilmek için bir çok farklı kapıdan geçmek zorunda kalırsınız. Bunun yanında kilitli kapılar ile karşılaşacaksınız. Kilitli kapıları açabilmek için öncelikle anahtarlara ulaşmalı peşinden ana kapıya gitmelisiniz.

Kapıyı Aç Oyna, Nasıl Oynanır?

Kapıyı aç oyununa giriş yapabilmek için yüklenmesinin arkasından play butonuna basmalısınız. oyun başladıktan sonra karakterimizi yön tuşları ile yönlendiriyoruz. Kapıya geldiğimizde boşluk tuşunu kullanıyoruz. Keyifli oyunlar dileriz. Muhteşem beceri oyunları için beceri oyunları oyna kategorimizi ziyaret etmeyi unutmayınız. Keyifli oyunlar dileriz.

4

Henüz Hiç Yorum Yok

Bir Cevap Yazın




Facebook Sayfamızı Beğenin

Oyun Tavsiyemiz